Wednesday, 28 December 2011

Kenduri

Assalamualaikum,
sorry sebab dah lama tak update blog,rasanya tak ada siapa pun yang kisah,hihi,oh,saya balik kampung hari khamis malam jumaat tu sebab ada kenduri kahwin bapak sedara,atau saya panggil ayahcik,masa hari ahad 25 disember tu,semua buat kerja masing2,buat itu buat ini,lepastu dah tengah hari tu ramai jugaklah yang datang,meriah gila,sebab ada sate,bubur,aiskrim kon,mee sup,makanan pun rasanya sedap2 belaka semua,hihi,lepastu ada yang jurucakap tulah,haha,macam2,lepastu ada jugaklah orang yang nyanyi,kuat pulak tu,nak tengok TV pun tak boleh sebab dia pasang lagi kuat,hihi,Alhamdullilah semua berjalan dengan lancar,terabur lah ayat,haha,ok,wassalam :)

rasanya tak ada siapa pun yang faham,haha :)

No comments: